fbpx
Galen Recuperare Medicală este în contractare cu CAS Giurgiu pe partea de bază de tratament. Beneficiați de tratamente gratuite!

Viziunea & Misiunea GalenViziune – planul nostru pentru viitor

Credem că centrul de recuperare “GALEN” nu este numai o întreprindere, ci va reprezenta în câțiva ani o forță în domeniul medical și social; dorim ca centrul de recuperare să fie, pe plan județean, un reprezentant al valorilor precum incluziunea socială, toleranța, respectul pentru pacient, perfecționarea continuă și sustenabilitatea.

Viziunea noastră este aceea de a ne asigura că toate persoanele cu nevoi speciale sau dezavantajate din punct de vedere socio-economic primesc sprijinul medical de care au nevoie pentru a-și atinge potențialul maxim. Sportul și mișcarea pot îmbunătăți calitatea vieții persoanelor și spori încrederea în sine a acestora.

Ne vom desfășura activitatea sperând că va veni momentul în care nicio persoană nu va mai fi limitată de mediul din care provine ori de dizabilitatea avută și vom colabora cu familiile, comunitatea și autoritățile pentru a sprijini împreună acest ideal.


Misiunea – oamenii pe primul plan

În contextul economiei sociale, misiunea noastră constă în crearea unei afaceri ce pune oamenii pe primul plan, o afacere ce denotă încredere de la primul contact, profesionalism prin toate serviciile, punctualitate în desfășurarea activității, incluziune la locul de muncă, respect pentru pacienți și angajați, un mediu curat și primitor, angajați receptivi și instruiți și o constantă dorință de a îmbunătăți calitatea serviciilor.

În completarea acestor obiective generale ce se aplică tuturor posibililor clienți, centrul de recuperare “GALEN” are o puternică componentă socială concretizată prin angajarea și oferirea de tratamente gratuite persoanelor din grupuri vulnerabile.

Considerăm că orice persoană are dreptul la o viață normală și la aceleași șanse ca toți ceilalți. Persoanele cu dizabilități și persoanele aparținând grupurilor vulnerabile nu fac excepție de la această regulă.