fbpx
Galen Recuperare Medicală este în contractare cu CAS Giurgiu pe partea de bază de tratament. Beneficiați de tratamente gratuite!

Parteneriat CAS

Closeup shot of business handshake.
Parteneriat Galen Recuperare & CAS Giurgiu

Suntem fericiți să anunțăm că clienții noștrii își pot putea deconta de astăzi tratamentele și procedurile de recuperare medicală din fondurile alocate clinicii noastre de către CAS Giurgiu.

Galen Recuperare Medicală este din 1 iulie în contractare cu Casa de asigurări de sănătate Giurgiu pe partea de bază de tratament.

Suntem fericiți să anunțăm că de astăzi clienții noștrii își vor putea deconta tratamentele și procedurile de recuperare medicală din fondurile alocate clinicii noastre de către CAS Giurgiu.

Acest lucru va ajuta cât mai mulți oameni din Giurgiu să acceseze servicii și tratamente de calitate pe partea de recuperare medicală!

Pașii pentru a beneficia de tratamente
decontate prin CAS în clinica GALEN

I

Programare consult

Primul pas pentru a vă putea trata în clinica GALEN începe cu o programare. Aceasta se poate face:
– la clinica noastră zilnic de luni până vineri de la 9:30 la 17:30
– telefonic la numărul de telefon 0727.197.788
– pe Whatsapp la numărul de mai sus
– online dând click pe link

II

Consult medical de specialitate

Pentru a beneficia de tratamente de recuperare medicală decontate prin CAS Giurgiu în clinica noastră este necesar să:
– vă prezentați la un consult de specialitate efectuat de medicul clinicii noastre, Victor Stănel Răzvan. Consultul se plătește și are un cost de 150 de lei.
SAU
– să dețineți o fișă de tratament recentă de la un medic de medicină fizică și reabilitare.

III

Statut de asigurat

După efectuarea consultului medical veți primi o fișă de tratament individualizată cu procedurile de recuperare medicală. Aceasta va conține proceduri specifice pentru tratamentul afecțiunii dvs.. Aceste proceduri pot fi decontate prin CAS Giurgiu cu condiția să vă puteți dovedi statutul de asigurat prin prezentarea cardului de sănătate sau prin alte mijloace.

IV

Efectuarea tratamentelor

De regulă tratamentele durează 10 zile și este recomandat să nu le întrerupeți decât în situații de forță majoră. Va trebui să prezentați cardul de sănătate zilnic pentru a fi înregistrat în sistem.