fbpx
Galen Recuperare Medicală este în contractare cu CAS Giurgiu pe partea de bază de tratament. Beneficiați de tratamente gratuite!

Finanțare europeană

Întotdeauna mi-am dorit să dezvolt o afacere care să reconcilieze dorința mea profundă de a-mi ajuta semenii și necesitatea de a produce profit. În căutarea pe care am întreprins-o în orașul meu natal, Giurgiu, cu scopul de a găsi o astfel de oportunitate de afacere, am luat în considerare multe arii de activitate pentru a ajunge într-un final la concluzia că orașul și județul Giurgiu suferă de o criză acută de medici și de servicii medicale de calitate.

Fără să am iluzia că voi rezolva eu toate problemele cu care se confruntă orașul, mi-am îndreptat atenția spre o arie de activitate medicală care are nevoie de ajutor urgent – aria de recuperare medicală (fizio-kinetoterapie). Cetățenii din orașul meu natal au nevoie de acces la servicii de calitate în ceea ce privește fiziokinetoterapia. Cu alte cuvinte, era nevoie în viziunea mea de un centru unde să se trateze de o durere cronică, să se reabiliteze după un accident grav sau să găsească un spațiu ce îmbină sănătatea cu relaxarea fizică și mentală.

Îmi doream un spațiu modern și primitor în care clienții să nu se simtă „ca la spital”, un spațiu unde puteau găsi procedurile cele mai diverse pentru a-și redobândi sănătatea. Am știut de la bun început că acest centru va îmbina
fizioterapia cu kinetoterapia, hidroterapia și masajul pentru a oferi soluții la cât mai multe afecțiuni. Aparatura trebuia să fie dintre cea mai modernă și mai performantă.

Un alt argument pentru a merge mai departe cu idea mea de afacere a fost faptul că prin nivelul european al centrului pe care doream să îl înființez voi împiedica migrația medicilor tineri din țară iar know-how-ul acestora va fi pus în slujba
pacienților. După cum se știe în acest moment în România există un deficit de cadre medicale în toate domeniile, iar existența centrului medical Galen facilitează prin standarde înalte de calitate, reținerea a cel puțin unui medic de recuperare medicală în orașul Giurgiu.