fbpx
Galen Recuperare Medicală este în contractare cu CAS Giurgiu pe partea de bază de tratament. Beneficiați de tratamente gratuite!

Echipamente

Aparat Winback TECAR 1S
pentru fizioterapie

WINBACK TECAR – Capacitive and Resistive Energy Transfer – reprezintă o metodă terapeutică non-invazivă, dezvoltată în ultimii ani, folosită cu succes în procesul de prevenire a leziunilor și a bolilor inflamatorii, dar mai ales în reabilitarea musculară, a tendoanelor și în patologiile osteoarticulare.
Datorită intensității sale scăzute, este în totalitate non-invazivă și 100% naturală pentru corpul uman.

Aflați mai mult
winback 1s

Aparat magnetoterapie
Biomag Lumina Clinic

Noua generație de aparate magnetoterapeutice Biomag depășește din nou standardele în domeniul terapiei cu ajutorul câmpului magnetic pulsatil. Datorită celor mai moderne tehnologii, noile aparate magnetoterapeutice Biomag dispun de o modalitate nouă de tratare a indicațiilor terapeutice.

Aflați mai mult
biomag lumina clinic magnetoterapie

Combină fizioterapie Chattanooga Intelect NEO

Combinele de fizioterapie Chattanooga reprezintă opțiunea ideală pentru clinicile de recuperare medicală. 
Personalul medical are posibilitatea de a utiliza la maxim spațiul de care dispune și, în același timp, poate oferi pacientului o gamă largă de tratamente recuperatorii. Folosite în cadrul clinicilor, combinele de fizioterapie oferă posibilitatea măririi gradul de confort al pacientului, acesta nemaitrebuind să fie mutat pentru o terapie complementară celei efectuate inițial.
.

Aflați mai mult

Combină fizioterapie
Chattanooga Intelect MOBILE 2

Noua generație de combine Intelect Mobile 2 duce electroterapia la nivelul următor. Mobile 2 este disponibilă în mai multe configurații: doar electrostimulare, doar cu ultrasunete sau un dispozitiv care combină ambele modalități de tratament.

Aflați mai mult

Cadă Galvanică
4 celulară Trautwein

O baie galvanică reprezintă un tratament medical care se combină acțiunea curentului continuu cu efectul termic al apei. Apă devine un mediu mijlocitor între electrozi şi tegument. Curentul este repartizat pe o suprafață corporală mai mare, astfel că densitatea curentului este mai redusă, neexistând pericolul de arsuri la intensitatea aplicată.

Aflați mai mult
cada galvanica 4 celulara Trautwein

Aparat Aerosol medical cu ultrasunete și umidificator LS 2000

Tratamentul cu aerosoli și ședințele de umidificare sunt recomandate pentru tratamentul patologiilor respiratorii. Aerosolii generați prin tehnologia cu ultrasunete au o dimensiune optimă și o omogenitate mare a particulelor, aceasta contribuind la o mai mare eficiență a tratamentului. Permite nebulizarea volumului de la 2 până la 30 ml în terapie cu aerosol și 0,2 până la 1 l în utilizare ca umidificator.

aparat aerosoli

Aparat Drenaj Limfatic
Power Q1000 Premium

Power Q1000 Premium este un aparat de drenaj limfatic pentru utilizare profesională, cu aplicatori cu 4 camere (2 pentru membrele superioare și 2 pentru membrele inferioare).
Drenajul limfatic prin presoterapie este un tratament care stimulează sistemul limfatic. Este o formă de masaj realizat sub presiune, prin compresia și decompresia controlată a unor părți de pe picioare sau mâini. Cu ajutorul presoterapiei se reduce considerabil cantitatea de apă acumulată în exces (retenția de apă) și se realizează detoxifierea. 

aparat Power Q1000 drenaj limfatic

Lampă terapeutică
cu emisii infraroșii

Lămpile terapeutice cu infraroșii sunt o soluție excelentă pentru asigurarea tratamentului localizat în vederea calmării durerii musculare. Acestea pot fi folosite şi în tratarea durerilor reumatice. Această formă de terapie prin căldură accelerează vindecarea diferitelor tipuri de leziuni, precum leziunile sportive şi rănile neinfectate, în multe cazuri asigurând o calmare rapidă şi eficientă a durerii. Avantajele terapieI prin căldură se bazează pe îmbunătăţirea locală a circulaţiei sângelui în piele, cauzată de efectul vasodilatator. Rezultatul este o viteză sporită de transportare a metaboliţilor şi a altor compuşi biochimici esenţiali. Pot exista avantaje suplimentare prin penetrarea mai profundă a căldurii, care oferă un efect blând, plăcut de încălzire.

lampa infrarosii

Sală complet echipată
de kinetoterapie

Sala de kinetoterapie din cadrul clinicii Galen vă pune la dispoziție întreaga gamă de echipamente pentru tratamentele de recuperare, de la biciclete terapeutice și masă Bobath până la spaliere și benzi de streching.

Aflați mai mult
sala kinetoterapie