fbpx
Galen Recuperare Medicală este în contractare cu CAS Giurgiu pe partea de bază de tratament. Beneficiați de tratamente gratuite!
terapie ultrasunet

Beneficiile terapiei cu ultrasunet

Ultrasunetele produc energie termică şi mecanică ce îmbunătățește circulaţia sangvină, favorizând vindecarea rapidă. Tratamentul cu ultrasunete constă într-un micromasaj la nivelul țesuturilor, asigurând penetrarea substanţelor antiinflamatorii în profunzime, în funcție de doza poate să facă o încălzire a țesuturilor tratate.

Acest tratament de fizioterapie are efect decontracturant și de stimulare a circulației sanguine. In urma terapiei cu ultrasunete extensibilitatea tendoanelor creste de 5-6 ori. Terapia cu ultrasunete are efect analgezic, miorelaxant şi vasodilatator şi este folosită cu succes în recuperarea medicală sportivă şi reumatismală.

Tratamentul cu ultrasunet produce un micromasaj la nivelul țesuturilor, asigurând o penetrare in profunzime a substanțelor antiinflamatoare sub forma de gel. Daca după aplicarea ultrasunetelor se fac exerciții fizice, potrivit alese, creste mobilitatea articulațiilor.

Folosirea ultrasunetelor in scopuri terapeutice vizează mai ales afecțiunile inflamatorii si degenerative ale articulațiilor, ale coloanei vertebrale si ale musculaturii, afecțiunile neurologice, traumatice si ale organelor interne.

Ultrasunetul are deci efecte locale de încălzire si de micromasaj, si prin efectele biofizice si biochimice dezvoltate, declanșează efecte regionale si la distanta.

Vă puteți programa chiar de astăzi la numărul de telefon 0727 197 788.

?‍⚕️?‍⚕️ Terapeuții noștri vă așteaptă pentru a vă redă sănătatea și starea de bine!

Despre autor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să vă intereseze și

No Related Post